luni, 16 ianuarie 2012

TOATÄ‚ LUMEA VREA SÄ‚ FIE FRUMOASÄ‚! E CEVA RÄ‚U ÃŽN ASTA?

Cred ca ati auzit vestea, dar daca nu atunici:
 URÂŢII, cartea întâi din seria cu acelaÅŸi nume de Scott Westerfeld, în februarie 2012 la CORINTeens
Tally e pe cale să împlinească ÅŸaisprezece ani ÅŸi… de-abia aÅŸteaptă! Nu ca să-ÅŸi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. ÃŽn lumea ei, cea de-a ÅŸaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaÅ£ie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.
Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.
* * *
Într-o lume a oamenilor extrem de frumoşi, cei normali sunt în pericol.
Scott Westerfeld, unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani de SF/Fantasy pentru tineri şi adulţi, s-a născut în 1963 în Texas, SUA. Este căsătorit din anul 2001 cu scriitoarea australiană Justine Larbalestier.
Romanele (Polymorph, Fine Prey, Evolution’s Darling, So Yesterday) ÅŸi seriile de romane (The Risen Empire, Midnighters, Peeps, Leviathan, precum ÅŸi cea de faţă, Urâţii) scrise de Westerfeld s-au bucurat de un mare succes, aflându-se pe lista de bestselleruri New York Times ÅŸi primind mai multe premii.
Cartea întâi din seria Urâţii a fost inclusă de către American Library Association pe lista celor mai bune cărÅ£i pentru tineri, în anul 2006. De asemenea, în anul 2008, în FranÅ£a, a primit Grand Prix de l’Imaginaire pentru cel mai bun roman străin adresat tinerilor.
Sper să vă placă noua copertă făcută de noi, ţinând cont de preferinţele exprimate anterior de unii dintre voi. Volumul este cartonat fără supracopertă, are 416 pagini la format 13 x 20 cm, iar preţul de listă este 39,90 lei. Va urma în scurt timp linkul de precomandă, şi astfel veţi putea cumpăra cartea cu reducerea de 25%, transport gratuit.
Sursa: site Leda

5 pareri:

Iulya Elena spunea...

Am vazut cartea , dar nu ma tenteaza foarte tare...cu toate astea o sa ma mai gandesc...

Koky spunea...

E o carte draguta si interesanta

Unknown spunea...

Si eu am vazut cartea,dar nu imi place coperta si nu as citi-o.

Anonim spunea...

Pare interesanta! Mi-as cumpara-o si eu! :D Si Andreea, cum sa nu iti placa, coperta e geniala! <3

Law spunea...

am primit-o la un concurs,chiar mi-a placut:)

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design