marți, 31 ianuarie 2012

Noutati Leda

BLESTEMUL FOCULUI, vol. 1 din seria ELITA ÎNTUNECATĂde Chloe Neill  în curând la Editura LEDA
Blestemul focului, volumul 1 din seria Elita Întunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte a personajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase.
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…
„Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită.” – Bookstack
„Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago.” – Fresh Fiction
Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi costă 36,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi transport gratuit.

precomanda Vampirii din Morganville 7
Precomanda la leda

Record de nominalizari la Premiile OSCAR 2012.
Martin Scorsese şi al său film HUGO – călătorie incitantă într-o lume fabuloasă, a fost nominalizat la cele mai multe categorii ale premiilor Oscar.
1. Cel mai bun film
2. Cel mai bun regizor
3. Cel mai bun scenariu adaptat
4. Cea mai bună imagine
5. Cel mai bun montaj
6. Cea mai bună scenografie
7. Cel mai bun design de costume
8. Cea mai bună coloană sonoră
9. Cel mai bun mixaj de sunet
10. Cel mai bun montaj de sunet
11. Cele mai bune efecte vizuale
Corint Junior a lansat la începutul lui 2007 cartea INVENŢIA LUI HUGO CABRET de Brian Selznick. Cele 544 de pagini spun o poveste inedită, pentru copii şi tineri, atât în cuvinte cât şi în imagini. Acum povestea prinde viaţă şi pe marile ecrane transformându-se  într-un film 3D regizat de Martin Scorsese. Filmul a avut premiera în SUA pe 23 noiembrie. În România va putea fi vizionat începând din 13 aprilie 2012.
Din distribuţie fac parte bine-cunoscuţii actori: Jude Law, Ben Kingsley şi Christopher Lee. 
Hugo, un orfan în vârstă de 12 ani, trăieşte între zidurile gării din Paris şi are grijă de ceasurile mecanice ale acesteia. Una dintre cele mai valoroase posesiuni ale lui Hugo este un om mecanic stricat, un dispozitiv cu înfăţişarea unui bărbat cu un creion în mână, parcă pregătit să livreze un mesaj de o colosală importanţă. Hugo este convins că, dacă va repara omul mecanic, acesta îşi va putea scrie mesajul. Pentru a reuşi reparaţia, băiatul fură bucăţi de jucării dintr-un magazin, iar aventurile sale ieşite din comun, petrecute la începutul secolului trecut, se vor mai învârti în jurul unui carnet dispărut, al unui desen extrem de familiar şi al magiei filmelor mute. Georges Méliès, celebru pentru filmul Le voyage dans la lune, din 1902, apare şi el în destinul lui Hugo.
Precomanda Frenezia

http://www.ledabooks.ro/Frenezia/

5 pareri:

Koky spunea...

LE VREAU PE TOATE MAI PUTIN ULTIMA nu mi se pare f interesanta

Unknown spunea...

Sunt interesante toate cartile,dar mai mult as vrea "Frenezia".

Anonim spunea...

Mi-am cumparat si eu Inventia lui Hugo Cabret! E superba, o poveste spusa in cuvinte si imagini! Are mai multe desene decat cuvinte! :))

Iulya Elena spunea...

Se vede ca cei de la leda ne aduc numai carti de calitate:X

Law spunea...

Vampirii din Morganville 7 mi-am luat din toate astea...intreaga serie este super:X

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design