luni, 9 ianuarie 2012

Mai las-o moale cu fantomele de Megane Crewe

Da sincer nu prea imi amintesc multe din carte seamana putin cu evermore o fata care vede fantome cu o sora moarta prin preajma cea ce m-a facut sa cam uit. Nu e o carte super, caci daca ar fi fost mi-as fi amintit intreg continutul ok sa trecem la treaba...
Inainte vreau sa lamurim descrierea e ce scrie pe spate iar recenzia e un fel de rezumat al cartii dar nu chiar un rezumat ce fac eu acum e recenzie:
Link spre descriere: AICI
Comanda: AICI
Carte: cumparata
Numar pag: 352
Cass e o fata care vede fantome si are o sora moarta prin preajma ei, pana aici nimic nou, ea stie secretele tuturor cu ajutorul fantomelor, cea ce pare destul de normal. Dar cand vicepresedintele consiliului de elevi ii afla secretul lui Cass acesta o roaga sa ia legatura cu mama lui recent moarta, dupa multe refuzuri aceasta acepta propunerea lui. Dar cam intampina dificultati cu mama lui Tim caci aceasta ar vrea doar sa il vada pe fiul ei fericit si nu vrea sa vorbeasca cu el, oare v-a reusi Cass sa o convinga sa vorbeasca cu Tim?
Nu va spun ca finalul e unul asteptat Cass si Tim merg la un restaurant cu Paige destii tim nu stie ca e si Paige prin preajma.
Parerea mea: Pai fiind prima carte pe care am citit-o (in afara de alea de la scoala pe care te obliga sa le citesti) la inceput mi se parea super apoi cand am mai citit a cam palit... Ma cam dezamagit ca e la fel ca celelalte fata care vede fantome si are o sora moarta prin preajma. Dar acum am realizat ca e o carte usoara o lectura asa bunicica are si cateva pasaje interesante dar mai putine. Nu ma intelegeti gresit e o lectura buna sa nu va para rau ca ati cumparat-o sau ca ati primit-o cititi-o merita.Mai mult m-a atras coperta si descrierea :)))
Nota 3/5 sper ca intelegeti de ce i-am dat nota asta. :)
Urmatoarea recenzie va fi despre jocul minciunii aveti aici descrierea: AICI

8 pareri:

Raisa spunea...

Am citit cartea si chiar mi se pare destul de cool!

Only Books spunea...

Nu am citit-o, dar dupa recenzie cam seamana cu Evermore:-?.

Dee.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Nu am citit cartea, doar primul capitol (online) şi mi s-a părut drăguţă :)

Iulya Elena spunea...

Am citit-o si e chiar dragutza :X

Koky spunea...

mi=a placut cartea a fost printre primele de genu

Law spunea...

mi-am luat-o cu bravo si planuiesc sa o citesc cat mai curand..sper sa nu ma dezamageasca..:P

Unknown spunea...

Si eu la fel Law.

Anonim spunea...

Mi-am cumparat-o si eu cu Bravo!

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design