marți, 7 februarie 2012

Jocul Minciunii de Sara Shepard Recenzie

DA, cum v-am promis data trecuta recienzia e la cartea Jocul Minciunii. Cum am terminat cartea am venit sa butonez tastatura pentru a va convinge sa cititi cartea asta superba.
Mai intai cateva precizari: NU ARE DELOC LEGATURA CU SERIALUL! bine, au pastrat numele personajelor si cateva actiunii insa nimic mai mult. Ok alta precizare e ca Jocul Minciunii nu are deloc legatura cu ce va ganditi voi adica minciunile legate de cele 2 surori gemene.
Si acum sa inceapa Jocul Minciunii (nu m-am putut abtine :)) ) Recenzia:
Pai avem 2 gemene una pe nume Emma si una pe nume Sutton, nimic special huh? Dar daca v-as sopune ca ele nu au nici o ideie de existenta celeilalte, tot plictisitor nu? Dar daca ati stii ca vietile lor sunt complet diferite, cui ii pasa? Dar ... daca v-as spune ca cea cu viata minunata e... MOARTA? v-am atras atentia nu? Serios? Bine hai sa lasam jocurile si sa va spun cu adevarat ce vreau sa va spun.
Emma, ei bine nu are o viata grozava, insa cand Travis, un frate vitreg, ii arata un filmulet cu o fata care este strangulata, iar cand ii da cineva esarfa de la ochi seamana perfect cu ea incepe sa caute pe internet si ce credeti ca va gasii? O pagina de Facebook in care apar poze cu o fata ce seamana perfect cu ea, din cap pana in picioare! Emma ii lasa un mesaj spunandu-i ca seamana cu ea si ei bine de aici incep necazurile...
Emma ajungand la Sutton acasa este confundata cu aceasta si ei bine cautand-o cu disperare pe sora ei nu o gaseste primind un bilet de amenintare. Ceva de genul: "Sutton e moarta, continua sa te prefaci ca esti ea."
Emma preluandui viata surorii ei afla cateva lucrui si incepe sa aiba indoieli in privinta faptului ca Sutton e moarta. DAR apoi cineva vine pe viu si o ameninta, si lamureste faptul ca Sutton e moarta. De acum pana la a afla cine e autorul crimei lui Sutton mai e putin, sau nu?
Va afla Emma cine e ucigasul? Sau mai bine spus cine e ucigasul cu adevarat?
Mie mi-a placut enorm cartea abia  astep volumul 2 si 3 si cate or mai fii.
Nota 5/5
O puteți cumpara de Aici sau  Aici sau sa v-a incercati norocul pentru ea la concursul libris de pe blogul meu aici
Din nou, cartea merita citita!
Alte coperti:
luate de pe  Walking on lettrs

5 pareri:

Koky spunea...

O recenzie pe care am mai citit-o si care imi place si acum

Anonim spunea...

Super recenzia! Poate citesc si eu cartea, m-ai cam facut curios! :D

Iulya Elena spunea...

Si mie mi-a starnit curiozitatea...si pare o carte super:D

Law spunea...

draguta recenzie..eu m-am uitat doar la serial,dar nici pe ala nu l-am termina:))

Unknown spunea...

Oare merita??

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design