joi, 9 februarie 2012

Bel-Ami – mai cuceritor şi mai senzual ca niciodată!


Bel-Ami, recenta ecranizare a celebrului roman semnat de Guy de Maupasant, una dintre capodoperele literaturii franceze şi universale, ne aduce în prim-plan un Robert Pattinson plin de dorinţă şi de pasiune.
Filmul, o imagine a decadenţei societăţi franceze din secolul al XIX-ea, le mai are în distribuţie şi pe Uma Thurman, Christina Ricci şi Kristin Scott Thomas.
 
Înainte să vezi filmul poţi citi cartea
Comandă acum cu 25% reducere până pe 2 martie 2012
Preţ vechi: 

39,90 lei

Preţ redus 25%: 29,93 lei
Trailer-ul filmului:
O nouă adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, filmul Bel-Ami ilustrează periplul lui George Duroy, de la mansardele mizere în care trăise, la opulenţa şi luxul clasei sociale înalte din Parisul anilor 1900.
Traducere de Traian Finţescu
Format: 13 x 20 cm, coperta cartonată cu supracopertă
344 pagini
Folosindu-se de puterea sa de seducţie şi de inteligenţa ieşită din comun, George reuşeşte să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit bărbat al momentului.
Într-o lume în care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu bărbaţii, ci soţiile şi amantele lor, prin patul lui George se perindă cele mai frumoase, influente sau informate femei, care îi facilitează mai mult sau mai puţin conştient ascendenţa.
După multe episoade în care George îşi seduce şi abandonează cu sânge rece victimele, tânărul ajunge să cadă pradă propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toţi prietenii săi, numai un gest nebunesc îl mai poate salva de sărăcie, dar în acelaşi timp îl va costa mai scump chiar decât pierderea celei mai mari averi.
                                                                            SURSA

5 pareri:

Koky spunea...

Dragut, nu chiar genul meu dar e ok

giorgiana spunea...

ok...filmul a fost..hm, interesant,,clar fetele au jucat mult mai bine decat Rob al nostru..nu mi s-a parut delco potrivit cu rolul, desi il plac mult..sper pe viitor sa-l vad in roluri mai potrivite caracterului lui

Laurentzyu spunea...

Nu am vazut filmul insa imi plac filmele mai de epoca, asa! Vreau mai intai sa citesc romanul, de aceea am ezitat! :)

Iulya Elena spunea...

interesant...sa vedem...cred ca un film de epoca o sa fie dragutz

Andreea spunea...

M-as uita la film doar pentru Rob..:D

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design