joi, 9 februarie 2012

E NAŞPA SĂ MORI…


NĂLUCA ŞI NĂUCUL, vol. 1 din seria  Năluca şi năucul de Stacey Kade
După o întâlnire mult prea „intimă” cu un autobuz, Alona Dare îşi schimbă statutul de Regină a Balului în… Regină a Morţilor.
Prinsă sub formă de fantomă în lumea viilor, aşteaptă cu nerăbdare, dar în zadar, lumina aceea orbitoare care să vină să o ia şi să o ducă în paradis – o plajă cu nisip alb, unde totul e gratis, de la un mojito fără alcool  până la o diversitate nesfârşită de pantofi.
Din păcate, la scurt timp după moartea ei, descoperă că de fapt lumea nu o plăcea chiar atât de mult pe cât crezuse, iar prietena sa cea mai bună se grăbise să îl consoleze pe iubitul ei într-un fel cât mai… palpabil şi mai public posibil! Şi ăsta e momentul în care Will Killian, un ratat ciudat care se poartă ca un fraier, o vede şi râde de ea. 
Will pare într-adevăr ciudat, dar cine n-ar fi la fel dacă ar putea să audă şi să vadă morţii tot timpul? Will a încercat mereu să-şi ascundă abilităţile, dar de data asta are de-a face cu o fantomă grozav de încăpăţânată şi obişnuită să obţină întotdeauna tot ce vrea. Şi, pentru că se pare că el e singurul care o poate ajuta pe Alona să ajungă în paradis, cei doi încheie un pact: în schimbul ajutorului lui, ea să-i fie călăuza-spirit în relaţiile lui cu fantomele şi să-l ajute să  reziste în confruntările cu directorul liceului, pentru ca în final să poată absolvi cu bine şi să plece departe, într-un loc unde nu există fantome şi psihiatri.
Şi astfel începe povestea lor, spusă într-un ritm alert şi amuzant, şi plină de situaţii neprevăzute, cu o poveste de dragoste „interzisă” şi chiar cu o doză mister. Will are umor, Alona o minte ascuţită şi o limbă încă şi mai ascuţită, ceea ce face un deliciu din dialogurile lor. Spusă din ambele perspective, cartea e minunat scrisă, într-un fel inteligent şi totodată emoţionant.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ulwww.staceykade.com.

11 pareri:

Eva Luna spunea...

Ce tare! :)) Abia astept sa pun mana pe ea :D

Goda spunea...

:d

©Ramonaa ‹з spunea...

Abea astept sa o citesc :x!

Denisa spunea...

Suna interesant.

Koky spunea...

pare o carte interesanta

giorgiana spunea...

este o carte amuzanta, imi place cum se schimba Alona, care lasa de-o parte masca de fata superficiala...astept volumul doi sa ved cum evolueaza povestea lor...desi nu stiu daca poti iubi o fatoma

Laurentzyu spunea...

Trebuie sa o citesc si eu, desi inceputul e un pic macabru! La inmormantarea ei ma refer! E asa ... Brrr! :)) Nu imi prea plac mortii! Si nici lor nu le prea place de mine! ;)

Iulya Elena spunea...

vreau si eu cartea asta...chiar trebuie sa o citesc:)

Andreea spunea...

E frumoasa cartea..cred..

Laurentzyu spunea...

Am gasit, am gasit! Yeeeey!

Koky spunea...

am gasit

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design