joi, 16 august 2012

Multe noutati


DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI…



FETELE GALLAGHER de Ally Carter
Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor
New York Times Bestseller
NU RATAŢI ACEASTĂ SERIE SUPER ANTRENANTĂ! – disponibilă din luna august numai cu revista Bravo Girl.
DACĂ ŢI-AŞ SPUNE CĂ TE IUBESC, AR TREBUI SĂ TE OMOR, volumul din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER ─ din 21 august împreună cu revista Bravo Girl
FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU COLEGIUL GALLAGHER… UN SOI DE HOGWARTS PENTRU SUPERSPIOANE!
Cammie Morgan are cincisprezece ani şi este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică ─ evident, tipică dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică. Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru superspioane, unde se învaţă 14 limbi străine, Decriptare, Cultură şi Asimilare şi Operaţiuni sub Acoperire (Op-Acop, cu fabulosul Joe Solomon).
Necazurile lui Cammie încep când îl cunoaşte pe Josh, un băiat din partea locului care habar nu are ce e ea de fapt. Iar pentru a-şi păstra secretele şi pentru a părea o fată obişnuită, Cammie trebuie să mintă, ceea ce duce la situaţii amuzante; căci, deşi ea poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond, adevărul e că nu ştie cum să se descurce într-o relaţie cu cineva care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea.
Inteligent scrisă, plină de umor şi antrenantă, povestea e la fel de interesantă ca orice misiune Op-Acop (gândiţi-vă la o combinaţie Mission: Impossible şi Harry Pottercu o eroină în rolul principal – sau, poate, Îngerii lui Charlie în variantă adolescentină!).
ALLY CARTER, pe adevăratul ei nume Sarah Leigh Fogleman, s-a născut în 1974 în Oklahoma.
A urmat cursurile Universităţii de Stat din Oklahoma şi ale Universităţii Cornell.
Prima ei carte a fost un roman chick lit, Cheating at Solitaire (2005), a cărui continuare, Learning to Play Gin, a apărut în 2006. Tot în 2006 a fost publicat şi primul ei roman pentru adolescenţi,Dacă ţi-aş spune că te iubesc, ar trebui să te omor, cel dintâi volum din seria Fetele Gallagher, ce are ca subiect aventurile dintr-o şcoală de spioane, Colegiul Gallagher.
O altă serie pentru adolescenţi, din care au apărut deja trei volume, se numeşte Heist Society şi are în centrul ei o afacere de familie specializată în… furturi.
Cărţile lui Ally Carter au fost publicate în peste douăzeci de ţări, apărând pe listele debestselleruri ale New York Times, USA TodayWall Street Journal, precum şi Barnes and Noble, IndieBound şi Bookscan.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi site-ul www.allycarter.com.


CAPTIVI ÎNTR-UN PĂIENJENIŞ DE ÎNŞELĂCIUNI, SÂNGE ŞI AMENINŢĂRI


Seria JURNALELE LUI STEFAN de L.J. Smith continuă cu revista Bravo!
Vol. 4 – SPINTECĂTORUL - distribuit din data de 31 iulie 2012
Vol. 5 – AZILUL - distribuit din data de 14 august 2012
Vol. 6 – CONSTRÂNGEREA - distribuit din data de 28 august 2012
Un joc pe viaţă şi pe moarte răscoleşte din nou sentimentele celor doi fraţi vampiri. Stefan – un adevărat demon disperat după mântuire –  continuă să-şi dispute rivalitatea cu mai puternicul său frate Damon.
Mi-am petrecut ultimii douăzeci de ani pe fugă, mereu dorindu-mi să fi putut rămâne într-un singur loc. Acum, eram legat de Londra, de oraşul întunecos şi umed, unde sângele se scurgea în Tamisa şi creaturile nopţii îşi făceau cămin în monumentele lui. Eram legat de Cora, de Samuel, şi de un păienjeniş de înşelăciuni, sânge şi ameninţări. Eram cu toţii prinşi în plasa lui, până când unul dintre noi — fie prin forţă, fie prin vrăji, fie prin inteligenţă — avea să se elibereze — notează Stefan în Jurnal.
Suntem în anul 1888, şi aerul Londrei e încărcat de mirosul sângelui. Înconjuraţi de pericole şi provocări, urmăriţi şi hăituiţi de personaje venite din trecutul lor, Stefan şi Damon sunt prinşi, fără voia lor, într-un război crâncen cu maleficul vampir Samuel Mortimer – care pune la cale un plan sinistru.
Era o bătălie care nu cunoştea limite. În definitiv, soldaţii se tem instinctiv de moarte. Ca vampiri, noi deja am învins-o. Ceea ce ne face să ne temem este domnia terorii pe care Samuel în mod sigur ar institui-o asupra Londrei, dacă ar câştiga. Atunci, răul ar fi de nestăvilit.
Cum se termina totul? Citeşte şi vei vedea!

ÎN CURÂND FILM – ORAŞUL OASELOR!


Ecranizarea bestsellerului ORAŞUL OASELOR, cartea întâi din seria de succes Instrumente mortale de Cassandra Clare, publicată în România de editura LEDA; începe sa prindă contur – ScreenGems/Sony anuntând începerea filmărilor şi lansând săptămâna trecută site-ul oficial al peliculei, de unde veţi putea afla numele actorilor implicaţi în acest proiect cinematografic: www.themortalinstrumentsmovie.com.
Lansarea filmului este programată pentru luna AUGUST 2013.
Personajul principal al cărţii Oraşul Oaselor şi, implicit, al seriei INSTRUMENTE MORTALE – Clary Fray – va fi interpretat de actriţa Lily Collins, cunoscută din rolul jucat în Abduction (2011), alături de Taylor Lautner, şi în Mirror Mirror (2012), alături de Julia Roberts.
ORAŞUL OASELOR
Cartea întâi din seria Instrumente mortale de Cassandra Clare
Stranie, întunecată şi sexy!
• Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller;
• Stephenie Meyer, celebra autoare a hit-ului internaţional Amurg, este fan declarat al acestei serii;
• Seria este comparată cu deja celebrele Harry Potter şi Buffy, Spaima vampirilor;
• Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vând cu succes online.
“Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” – Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg
Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, cu o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

VOTEAZĂ SERIA PREFERATĂ ÎN FINALA CUPEI CĂRŢILOR


Blog-ul Bibliophile Mystery a organizat începând din luna aprilie CUPA CĂRŢILOR la care au participat 32 de titluri/serii din literatura fantasy şi nu numai de la cele mai importante edituri din România, iar în finală au rămas două serii de la Editura LEDA — Academia Vampirilor de Richelle Mead şi Dispozitive infernale de Cassandra Clare.
Va redăm mai jos invitaţia blog-ului Bibliophile Mystery de a vota seria câştigătoare începând de luni, 6 august 2012.
 
După cum se ştie piaţa de carte din România e departeeee de cea din străinătate, dar asta nu ne opreşte pe noi toţi (ştiţi voi care) să tot cerem Editurii LEDA să publice seria X sau cartea Y şi, credeţi-ne foloseam tot alfabetul. Zicem Editura LEDA pentru că, având cea mai accesibilă formă de comunicare, era cea mai chinuită, iar Admin cel mai solicitat şi expus pretenţiilor noastre.
De aceea am demarat o campanie de susţinere a editurilor româneşti cu titlul „Viaţa Cărţilor – Susţineţi piaţa de carte din România”. Aceasta s-a bucurat de succes şi mulţumim tuturor blogurilor care ni s-au alăturat.
Unul dintre proiectele pe care le-am creat în această Campanie este CUPA CĂRŢILOR, în cadrul căreia cititorii şi-au putut vota cartea sau seria preferată.
Au fost alese primele 32 de titluri dintre cele mai votate de către cititorii BM. Concurentele au fost atât serii fantasy, cât şi contemporany, atât young adult cât şi adult.
Dintre acestea, 20 aparțin Grupului Editorial Corint şi implicit Editurii LEDA. Dar şi restul editurilor au dus o luptă exemplară, editura Nemira – cu Jocurile Foamei – ajungând până în semifinală. Alte edituri reprezentate au fost: Litera (seriile Culorile DragosteiCasa NopţiiDamnareÎngerul Nopţii), RAO (Gazda, seriile: Lupii din Mercy Falls, Amurg), Nemira (Jocurile foameiCântec de gheaţă şi Foc). Am avut de asemenea şi o reprezentantă a literaturii clasice – Mândrie şi prejudecată, precum şi, asta e poate unul dintre cele mai importante aspecte, un reprezentant al literaturii româneşti: „…şi la sfârşit a mai rămas Coşmarul a lui Oliviu Crâznic” (editura Vremea) care a învins duşmani de seamă.
Deşi unii considerau că rezultatele sunt previzibile, nu a fost deloc aşa. Luptele nu au fost chiar uşoare! A fost nevoie să acordăm chiar şi prelungiri atunci când a fost egalitate!!
Ne-am distrat, am susţinut şi criticat, a fost amuzant (şi incredibil de multă muncă în Etapa I), iar acum am ajuns la MAREA FINALĂ!
Se vor întâlni: Academia vampirilor şi Dispozitive Infernale!
Nu pierdeţi ocazia să votaţi în finală! O puteţi face pe oricare dintre blogurile care ne-au ajutat până acum şi cărora le mulţumim şi bineînţeles pe Bibliophile Mystery.
Aşadar votaţi pe cea care va fi Seria Nr.1 în România Luni, 06 august, începând cu ora 18.00!

ŞCOALA-ŢI DĂ BĂTĂI DE CAP? NICI ACASĂ LUCRURILE NU MERG PREA BINE?


Hmmm…  Vreo idee cumva??
În curând, la Editura CORINT JUNIOR, Generala: Cei mai naşpa ani din viaţa mea, de James Patterson şi Chris Tebbetts, una dintre cele mai amuzante cărţi pe care ai pus vreodată mâna! Cu ilustraţii originale, pline de haz!
Dacă eşti “încarcerat” la generală – sau o să fii curând –, cartea asta te-ar putea ajuta să supravieţuieşti.
Mai mult, o să te prăpădeşti de râs la fiecare pagină.
IA VEZI CUM E!
Uneori, cele mai naşpa zile din viaţa lui Rafe Khatchadorian au fost chiar bune.
Alteori, proaste.
Dar, în general, au fost teribil de amuzante.
CONVINGE-TE!
* * *
Rafe Khatchadorian este în clasa a şasea şi se confruntă cu numeroase probleme. Din fericire, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Leonardo Taciturnu, a conceput planul perfect ca s-o scoată la capăt: Operaţiunea RAFE! Reguli Abolite Fără Ezitare!
Concret, Rafe are de gând să încalce toate regulile din Regulamentul de ordine interioară al Şcolii Generale Hills Village.
Pe scurt, povestea lui absolut incredibilă este următoarea:
  • înfruntă şi o înfrânge pe diabolica lui profă supranumită Doamna Dragon,
  • îşi vinde sufletul teroristului şcolii, şi tot el îi plăteşte dolar după dolar,
  • se luptă cu un trântor adevărat, de mai multe ori,
  • pune ochii pe cea mai simpatică fată din şcoală,
  • face afaceri cu suc şi dă faliment
  • îi răneşte intenţionat-din-greşeală pe toţii oamenii la care ţine.
În cele din urmă lucrurile o iau total razna, iar Rafe trebuie să se hotărască: Îşi doreşte victoria cu orice preţ? Sau este gata să facă faţă regulilor şi adevărurilor pe care le-a tot evitat până acum?
NĂZBÂTII ŞI UMOR ÎNTR-O CARTE PE CARE NU TREBUIE SĂ O RATEZI!
* * *
“Rafe e băiatul rău cu un suflet de aur.” – A.J. Jacobs, New York Times Sunday Book Review
“Ilustraţiile fermecătoare şi un antierou haios şi nebunatic, dar cu care te identifici imediat, au drept rezultat o carte absolut irezistibilă!”  – Family Circle
Generala: Cei mai naşpa ani din viaţa mea este cartea lui James Patterson cu cele mai multe reeditări.
  • New York Times bestseller (se află pe locul 1 încă de la apariţia sa şi continuă să rămână în top la un an după publicare)
  • tradusă în 18 limbi
  • recomandată de School Library Journal
  • în curând, film produs la Hollywood
* * *
James Patterson a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe dintre cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, printre care seriileMaximum RideVrăjitor şi vrăjitoareDaniel X, carteaMed Head şi seria de romane poliţiste al cărei personaj principal este Alex Cross. Scriitorul locuieşte în Florida.
Chris Tebbetts este autorul mai multor cărţi pentru copii, printre care şi seria fantasy şi de aventuri The Viking.
Laura Park, cunoscută ilustratoare, a făcut desenele pentru această carte. Locuieşte în Chicago împreună cu animalul ei de casă preferat… un porumbel.
Pentru mai multe informaţii despre autor şi cărţile sale vizitaţi site-ul  www.jamespatterson.com 

PRECOMANDĂ CEI MAI NAŞPA ANI DIN VIAŢA MEA, VOL. 1 DIN SERIA GENERALA DE JAMES PATTERSON


COMANDA :D
Sursa pe titlu :) de deasupra fiecarui "articol"






1 pareri:

Luli spunea...

Interesant!

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design