luni, 27 august 2012

Cercul secret vol. 3: Puterea - Recenzie

Cassie trebuie sa reziste in fata cercului in timp ce Faye ii dezvaluie secretul. Spre mirarea ei, totul se rezolva, dar raul continua sa vina.
Noul director nu e cine spune ca e, nu e cea ce crede lumea ca e, nici macar nu ar trebui sa traiasca! Din cauza lui drepturile lor, a celor din club, incep sa fie renegate. Acum trebuie sa se comporte  ca niste copii normali, fara separeu. NU e nunumai asta, dar directorul pare sa fie cineva special in familia lui Cassie (tare as vrea sa va spun cat de special) si mai vrea sa creeze si necazuri. Faye se transforma din fata rea in fata cu uniforma (pentru director, sa nu credeti ca e asa degeaba). Directorul e din ce in ce mai ciudat. Cassie isi gaseste puterea interioara si face lucruri de care nu credea ca e in stare, dar oare a mai ramas aceeasi Cassie timida, care era?
Vor reusi ei sa il doboare pe director? Cassie si Adam?
Cartea are mai mult decat v-am prezentat eu! Am incercat sa fac o recenzie nonspoilere, dar e cam seaca :)!
Nota: 4/5

0 pareri:

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design