luni, 27 august 2012

Cercul Secret vol. 4 Despartirea - Recenzie

Cercul Secret vol. 4 Despartirea , o continuare buna, chiar daca este scrisa de altcineva! Ii multumesc libraiei online Libris, pentru aceasta carte, nu uitati ca au si carti in engleza!!
Cassie il are pe Adam, multumita lui Diana. Acum, alaturi de Diana si Faye conduce sabatul, dar lucrurile nu  vor sa se linisteasca.
Noi amenintari apar cand noi straini vin in New Salem. Constance moare din cauza vanatorilor autentici de vrajitoare. Acum, cu toti nou-venitii sunt suspecti. Dar Cassie crede cu adevarat  ca unul dintre suspecti, mai exact Scarlett, este nevinovata, cercul nu are acceasi parere. Dar se dovedeste a fi oarecum nevinovata, dar mai e si o vrajitoare, una foarte speciala, pentru Cassie.
Oare Scarlett este rea? Ce surprize ii mai asteapta pe cei din cerc? Ce v-a mai face Faye? Oare latura intunecata a lui Cassie v-a iesi la iveala? Cine e defapt Scarlet(,asta)?
Nota: 5/5
Multumesc din nou Librariei online Libris ! NU uitati, merita cumparata! Veti fi placut surprinsi!

1 pareri:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Eu am citit primele 3 volume şi... nu ştiu, tot am senzaţia că toate seriile lui L.J. Smith sunt prelungite mai mult decât e necesar =) Anyway, îmi place recenzie ta <33

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design