joi, 4 octombrie 2012

Recenzie Elixirul Vietii de Kenneth Oppel

In primul rand ii multumesc librariei online Libris pentru aceasta carte minunata : Elixirul Vietii! Si nu uitati de multitudinea de carti pe care aceasta librarie online le detine si unde puteti gasi ,de asemenea,o varietate de carti in engleza.
Acum, daca ar fi sa descriu cartea  asta intr-un cuvant ar fi:" WOW" sau "super" sau "incredibila" (ups, 3 cuvinte =)) ). Hai, vreau sa va aud cum ma contraziceti! Cui nu i-a placut, nici macar putin, sa imi spuna!

Viktor si Conrad Frankenstein, SUNT acei gemeni care arata la fel ,dar sunt caractere complet diferite! Daca nu iti place unul il iubesti pe celalalt. Cei doi stau impreuna cu Elizabeth (si cu ceilalti din familie desi Eliza e o ruda indepartata) in castelul familiei de mult timp, si ii cunosc pasajele secrete, sau credeau ca le conosc... pana au gasit o biblioteca plina de carti de alchimie. Stau ei acolo frumos si cotrobaie, si apoi... BAM , vine tatal lor si le interzice sa mai mearga acolo.
Dupa mica lor escapada, Conrad se imbonlaveste grav, asa ca fratele lui e din ce in ce mai tentat sa mearga in biblioteca Intunecata sa gaseasca un leac, dar Viktor mai afla si ca Elizabeth e indragostita de Conrad si ca sentimentul e reciproc. Dupa ce intra din nou in biblioteca si gaseste mai multe despre Elixirul Vietii, care e scris in alfabetul mag, la care gaseste un fel de dictionar,dar ars. Asa ca se duce sa caute ajutor la Polidrom, care accepta (suspect :-?). El ii trimite pe Viktor si pe Elizabeth dupa mai multe ingrediente...
Oare vor reusi sa faca totul la timp? Oare Viktor o iubeste cu adevarat pe Eliza? Oare va murii Conrad?

Nota: 5/5 
Eu o recomand tuturor!
Si multumesc inca o data Librariei Libris pentru carte!

0 pareri:

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design