duminică, 15 aprilie 2012

Recenzie- Naluca si nalucul de Stacey Kade


Acum, stiu si eu ca ar fi trebuit sa pun recenzia pentru Volumul 3 din Jocurile Foamei (pe care am terminat-o de mult) insa astazi mi-am propus sa fac recenzia unei alte carti pe care astazi am terminat-o sper sa va placa (nu am cuvinte sa descriu aceasta carte superba):
Ps: mi-am schimbat stilul de recenzare sper ca acesta sa va placa mai mult. O puteti cumpara de aici sau aici
Recenzie:

De cand am aflat de aceasta carte, am spus "o vreau!" Descrierea, citatele, recenziile si coperta sunt superbe. In mod normal aceasta carte ar trebui sa fie trista dar se pare ca nu e, e chiar amuzanta. Fiti atenti! Nu considerati aceasta carte o lectura usoara! Caci e foarte complexa mai ales ca, naratiunea si descrierea sunt din ambele perspective. Ok hai sa nu o mai lungesc si sa va scriu recenzia.
Alona Dare. Fata perfecta. Majoreta, blonda, bine lucrata, populara, regina balului, Miss perfectiune, si un pic cam dura si rea…(sau nu?)
Will Killian(ciudat nume stiu). Baiatul Goth. Imbracat mereu in negru, nepopular, vorbeste singur, are o singura prietena, 3 cercei intr-o ureche…(oare chiar e goth?)
Ei bine saracuta Miss perfectiune,  nu e atenta la strada si un autobuz scolar plin de fraieri o  „calca in picioare”. Si ce sa vezi devine o fantoma. Si afla ca lumea nici macar nu o place, si colac peste pupaza prietena ei cea mai buna ii fura iubitul la doar o zi dupa moartea ei; si isi mai gaseste si Will Killian sa rada de ea, el un nimeni pe langa ea, dar ia stai… o poate vedea cineva, ce pacat ca acela a trebuit sa fie tipul goth. Ei na macar putea sa ajunga, acum, la stupida aia de lumina si sa plece-n paradis. Dar domnul Will nu vrea sa o ajute!!!
Pe parcurs cei doi incep sa se cunoasca mai bine; Will descoperind ca Alona nu e chiar asa de rea si dura si rece, ci ca asta e o masca pentru problemele de acasa , si poate fi chiar draguta, amuzanta,  desteapta si fac o echipa bunicica (ea il scapa de celelalte stafii). Alona descopera ca Will nu e chiar goth, poarta haine negre din cauza stafiilor si vorbrea singur tot din cauza lor, si parul lui negru nu e slinos ci chiar matasos, iar dinti lui sunt drepti si albi, are un corp lucrat si daca s-ar aranja putin ar devenii chiar atractiv.
Dar cum pot fi ei impreuna daca o nenorocita de fantoma neagra nu ii lasa in pace? Si in loc sa ii felicite le doreste o calduroasa... moarte!


                       Parerea mea:

O carte superba merita citita, are de toate: amuzament, paranormal, dragoste,  etc.
 Desii credeam la inceput ca e o fitoasa, dar se pare ca nu a fost asa, chiar era de treaba.
Sincer, daca ar fi dupa mine va-si povesti toata cartea ore-n sir dar dupa, care ar mai fi farmecul? Mi-a placut ideia de a descrie si nara din ambele perspective, am iteles personajele mai bine si am aflat mai multe chestii despre ele.  Am citit aceasta carte in 2 zile. As fi citit-o intr-una dar pregatirile pentru Pasti nu m-au lasat . Eu abia astept continuarea. Sa vad ce vor  face Alona si Will.
E o carte din care fiecare invata ceva, ceva ce e evident sau nu; 
Eu am invatat ca nu e bine sa judecam pe cineva fara sa il cunoastem ceva gen: Nu judeca o carte dupa coperta; fiecare poate avea probleme acasa fie el popular sau nu; toti fac ceva dintr-un motiv anume, etc.
Ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia sa citesc aceasta carte F-A-B-U-L-O-A-S-A! Daca nu o aveti, ati piertut o carte extraordinara, eu zic sa o luati cat mai curand. Imi place la nebunie munca si sufletul depus in aceasta carte de Stacey Kade.
Multumesc Librariei Libris pentru aceasta carte pe care mi-o doream de mult!                                                                                                                  

9 pareri:

tumbilik spunea...

Imi place recenzia ta, si ma bucur ca ti-a placut aceasta care, poate mi-o voi cumpara si eu :)

biux spunea...

Am citit-o. Mi-a plăcut. O iubesc. E superbă !!
Mă bucur că-ți place și ție. :D

Cala spunea...

Recenzia ta ma facut curioasa, cu siuguranta voi cumpara aceasta carte

Koky spunea...

Pare o carte draguta, imi plac mult recenziile tale tine-o tot asa

Koky spunea...

Acum am vazut bv, pentru "cadoul de la Libris"

giorgiana spunea...

o ami si eu.a fost o lectura amuzanta

Apy spunea...

gata

Anonim spunea...

O am si eu, de la Giorgiana! Nu am citit-o insa pana acum! O sa incerc vara asta, atunci cand e cald: doar o lectie de relaxare!

Geoo;x spunea...

EE super cartea! Mai are si continuare?

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design