duminică, 1 aprilie 2012

C10+ edit


In timp ce imi faceam bagajul o aud pe mama spunand

-Ce vom face?
-Nimic. suna vocea unui necunoscut
-Nu imi pot manca propria fica.
-Atunci sti ca veiti fi omorati
Nu vreau sa mai aud nimic ma duc la sora mea cand vad un strain in camera ei si ii spun sfios:
-Buna...
-Buna spune ea fericita!
-Buna, spune strainul, ne lasi te rog sa ne terminam treaba?
Vazandu-ma confuza Carla explica:
-Sti, ieri a fost ziua mea si azi voi deveni un magician .
-Oh, reusesc sa spun inainte de a pleca.
Cum am putut sa uit! Sunt cea mai rea sora din lume!!!
Oricum asta nu mai contează, ceea ce contează e ca eu trebuie sa plec. Eu trebuie sa fug, cât ma bucur acum când m-a gândesc  la faptul ca am niște economii mari (strânse de la primii bani primiți).
 Dupa ce ma imbrac cu salopeta si tricoul imi iau pantofi (primi mei pantofi cu toc) bratarile si gentuta apoi arunc valiza pe geam, un mic puf in gol se aude si cobor scarile auzind-o pe mama spunand:
-Dar nu vreau!
-Stii ce ai sa patesti! urla, crud vocea necunoscuta, incet ca cei de la etaj sa nu auda.
In timp ce ma furisam am auzit suspinele mamei, tata urland, o inpuscatura aproape neauzibila si apoi liniste... Vroiam sa vad ce se întâmplă dar nu m-am uitat însă victima a fost un câine?!!! Noi nu ne-am luat câine, NU?!
Am fost asa de ocupata încât nu m-am mai gândit la nimic! Nu vroiam sa las câinele dar știam ca sora mea va rezolva asta si de aceea am zbughit-o pe ușă. Am luat primul avion spre nicaieri...
                                                    Dupa 10 ani
-La Multi Ani, mie!
imi spuneam singura si trista ca 10 ani fugisem incontinuu. Apoi Bummmmm o lovitura si alta si alta... pana cand nu am mai simtit nimic.
[La spital]
Priveam incaperea intunecata si m-am vazut stand pe pat in timp ce David si sora mea ma priveau tinandu-se de mana si plangand apoi s-au sarutat apoi stralucirea unui inel de aur identic cu a lui David ce aproape m-a orbit cand Carla si-a miscat mana. Se casatorisera! Si eram extgrem de geloasa dar asta e, am renuntat la el cand l-am vazut cu fata blonda. Apoi o fata cu parul negru si drept ca a Carlei si ochi caprui ca a lui David a intrat avea cam 7 ani urmata de un baiat cu parul saten ca a lui David si ochii albastru intens ca a Carlei veni de mana cu fata si el cred ca aea 5 ani.
Apoi un ultim planset inainte sa ma simt fericita ca cei doi erau fericiti apoi o lumina si mama si tata erau in lumina privindu-ma si zambind si spunand:
-Hai, nu va dura mult, cel putin aici, si vor venii si ei. spune mama apoi alerg spre ei nu inainte sa mai privesc o data familia lor fericita.
 Stiu, stiu, ficul s-a schimbat mult pe parcurs nerespectand descrierea dar sper ca v-a pacut acest fic cu [,] care eu si imaginatia mea am evoluat.
Anunt: blogurile se vor despartii acesta ramanand de carti si  un altul cu ficuri. Eu sper sa le fregventati pe amandoua. Link-ul cu blogul il voi afisa maine dar puteti vedea link-ul la profilul meu insa pe blog nu este nici o postare :D
EDIT: BLOG http://mystories-apy.blogspot.com/

6 pareri:

Andreea spunea...

Frumos sfarsit..:X.

tumbilik spunea...

Imi place cum s-a sfarsit (chiar daca e tragic) sper ca vei mai scrie dar mai rapid ok?

Koky spunea...

oo, da imi amitesc de cand ti-am citit ficul :( mi-e dor de el :))

giorgiana spunea...

frumos....din pacate n-am citit inca tot fic-ul,asa ca scurtul fragment nu-mi dezvaluie povestea/personajele

Anonim spunea...

Haaa, ce tare! Cred ca o sa ma apuc si eu sa il citesc! <3

Geoo;x spunea...

Ce trist!!:(

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design