duminică, 22 aprilie 2012

Oameni...(1)

Astazi voi adauga o noua rubrica, "Oameni...". De multe ori dau de prosti oameni, care chiar nu au ce face si comenteaza aiurea pe internet. Am facut o poza azi si ia uitati ce "om" am surprins:

Bun, inainte sa va mai spun ceva trebuie sa mentionez ca poza este facuta de mine (eu sunt andre002) , poza este facuta pe http://vplay.ro , la videoclipul asta.
Acum, pentru ca sunt sigura ca poza e de o calitate inferioara am sa va dau dialogul (eu voi da cu copy-paste la ce au scris ei):

" stre8:  femeile astea au prea mult timp liber ..

andre002: Vuiciu: unde scrie ca femeile trebuie sa stea la bucatarie?!! Te crezi tu mare si tare! Daca nu ai observat, sunt mai multi bucatari la restaurant decat bucatarese! Femeile nu sunt slugi! Dar daca asa te-au invatat parintii tai...

vuiciu: asa e, nici nu mai stiu unde e bucataria "

Cand am dat refresh, comentariile nu mai erau (bine ca am facut poza)
Eu ma refer la vuiciu :) ce bou  tampit e...
Voi ce parere aveti de vuiciu, dar de rubrica? 


10 pareri:

Anonim spunea...

Cred ca e urat din partea amandurora, si a ta si a lui. Daca asta e ceea ce gandesti, nu e tot timpul bine sa o spui. Cat despre persoana care a postat, puteai macar sa-i blurezi numele.

Apy spunea...

crisa: de ce sa o fac de aia e "oameni" mie nu mi se pare corect ca unii sa trateze femeile ca pe niste slugi! Tie iti place?!!!

Zile și file spunea...

Eu sunt perfect de acord cu tine. Mulți bărbați/băieți au rămas cu gândirea aia învechită în care femeia este stric pentru bucătărie, iar bărbatul este șeful Universului. Din păcate nu prea avem ce să le facem, dacă ei așa gândesc și acum, n-o să-și schimbe părerea prea curând. Îmi pare rău de femeile care nimeresc unul din ăsta și se trezesc slugi care-și trăiesc viața numai lângă aragaz pregătind fasole cu ciolan pentru Înălțimea lui râgâitorul de bere..

Apy spunea...

Anna, asa e, din pacate. Si mie imi pare rau de acele femei care sunt tratate asa... Nu stiu cum rezista :-??

biux spunea...

Tipul ăla cere palme. Eu sunt gata să i le dau. Sunt de acord cu tine. Cine se crede ăla?! Îmi pare foarte rău pentru cele care ajung lângă un bou ca ăsta și ajung să fie slugi. :-<

P.S : Pe blogulețul meu te așteaptă o micăăăă leapșă. :)

Koky spunea...

Sincer, Biancaa daca mai ramane ceva din el eu sunt urmatoarea :))

giorgiana spunea...

super rubrica...din pacate sunt multi barbati care gandesc asa...sigur strica si cei care l-au educat..sau femeile care-l accepta

Anonim spunea...

:)) Aaaa, ce tare! Cand mai postezi in cadrul rubricii?

Geoo;x spunea...

Fratee..ce om..el inca se mai crede in epocaa trecuta sau cee?!

Law spunea...

unii oameni sunt asa idioti...faina rubrica:)

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design