marți, 1 noiembrie 2011

blog money 4

am spus ca va tin la curent deci i-a uitati ce am gasit pe participarea la o campanie dai 3 puncut (15 primesti la inceput)
si.... PUNCTE

Fiecare Blogger primeste un bonus initial de 15 de puncte din partea BlogMoney, pe care le poate folosi pentru a se inscrie la campanii pe bani, inscrierea intr-o campanie pe bani `costand` 3 puncte.

Ce se intampla cu punctele dupa ce ma inscriu la o campanie ?
  • daca ulterior campania pe bani la care s-a inscris Bloggerul trece pe puncte, Bloggerul isi primeste inapoi cele trei puncte consumate pentru inscrierea la campanie.
  • daca trece perioada de 14 zile pe care Advertiserul o are la dispozitie pentru a-i raspunde Bloggerului si Advertiserul nu face nicio actiune, Bloggerul isi primeste inapoi cele trei puncte consumate pentru inscrierea la campanie.
  • daca Bloggerul a epuizat toate punctele initiale - aceasta situatie se poate intampla doar daca Bloggerul s-a inscris la 5 campanii pe bani - fara a mai castiga altele, isi poate cumpara puncte de la BlogMoney, pretul unui punct fiind de 1 RON.

ati spune ca e scump dar daca tu ceri pe campanie 30 lei atunci ai 30 puncte da vrei sa mai participi si la altele sau iti poti face un alt cont :))))) si nu pierzi nimik :(){

3 pareri:

Goda spunea...

Si eu mi-a minscris zilele trecut blogul la blogmoney si pare sa fie ceva interesant, dar companiile greu te accepta daca nu indeplinesti anumite conditii cu blog-ul, si ce anume? Traficul...la fel ca google adsense si multe altele. Oricum merita incercat:)

Goda spunea...

App, la adsense n-ai incercat? Sau daca vrei sa colaboram contacteaza-ma!

Apy spunea...

goda tot ce trebuie tu sa faci e sa pui benere si niste prostioare (iti arata ei ce trebuie sa faci este un mic bener sus unde iti spune ca nu ai activat ceva de ex benerele)te poti inscrie in orice campanie dar cum am spus intr-un post sunt greu de gasit campaniile ori apar greu ori sunt toate luate. ca sa participi trebuie sa faci un post iti dau ex postul care l-am facut in engleza apoi dai o suma si el trebuie sa accepte apoi iti apare un tabelas la campaniile mele(dai clik) si vezi ca iti spune sa pui continutul si titlul si de aste apoi astepti un timp sa ti-l accepte :)

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design