joi, 13 decembrie 2012

Legile atractiei- Recenzie

Pentru inceput, stiu ca nu am mai postat de mult, insa am avut o problema cu calculatorul pe care trebuie sa il si schimb; si nu foarte mult timp liber.
Imi pare rau ca postez abia acum recenzia insa cum am spus si mai sus am avut cateva probleme si cartea am reusit sa o citesc pe la jumatatea lui noiembrie.
Multumesc pentru aceasta Librarie online Libris ca mi-a oferit aceasta carte despre care va voi vorbi mai jos,  sper ca si voi sa cumparati Legile atractiei si sa aveti sansa sa o cititi, sa nu uitati de varietatea de carti in engleza  din care puteti lua un cadou pentru cineva drag.

Bun, nu credeam ca voi zice asta dar mi-a placut la fel de mult ca primul volum! Autoarea stie sa ne lege  de fiecare personal si de fiecare actiune. Carlos un bad-boy mexican, vine inapoi din Mexic, la fratele mai mare, in Colorado si merge la o scoala respectabila. Acolo Kiara ii este ghid, o fata mai baietoasa, dar totusi draguta si cumsecade, dar ce nu stie nimeni, e ca in spatele acestei parti a ei, e o fata foarte, hmm, speciala...
Nu am asteptat prea mult pana sa intre Carlos in probleme. Boeno, nu era vina lui de data asta. Dar cine sa il creada pe micutul "procurator de droguri", ei bine cam nimeni, asa ca domnul Director il trimite la un program pentru cei cu probleme. Cum Alex nu poate sa isi mai tina fratele, Carlos este primit de Kiara si de familia ei. Bun, bun, bun... dar nici problemele cu strada nu il lasa in pace.
Ei doi cam incep sa se simpatizeze, daca as putea spune doar atat...
Vor putea ei sa fie impreuna?
Nota: claro que 5+ / 5

3 pareri:

Rose ღ spunea...

N-ai mai trecut de mult timp pe aici >:D<
Eu plănuiesc să citesc primul volum vacanţa asta :)

Tadotakii. spunea...

O recenzie interesantă la fel ca şi cartea, de altfel!
Aşteptăm alta cât de curând, Apy.

Anonim spunea...

frumos interesant dar imi plac alt gen de carti

Trimiteți un comentariu

Mă bucur că te-ai gândit să lași un comentariu, aștept cât mai multe păreri.

Citeşte. Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. - Mihai Eminescu

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design